Βιογραφικό Νατάσας Παπαζήση

natasa1

Η Νατάσα Παπαζήση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Αποφοίτησε από τη Σχολή Φυσικοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο 2002. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τις και έκτοτε απέκτησε κλινική εμπειρία στις δημόσιες δομές των

  • - Γ.Ν. Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου
  • - Γ.Ν. Θεσσαλονίκης Παπανικολάου
  • - I.Κ.Α Θεσσαλονίκης περιοχή Διοικητηρίου
  • - Γ.Ν. Κατερίνης Τμήμα Ορθοπεδικής ,Παθολογικής και Καρδιολογικής Κλινικής.

Στην εργασιακή της εμπειρία συγκαταλέγεται, επίσης, η θέση της φυσικοθεραπεύτριας σε κέντρο φυσικοθεραπείας στην Κατερίνη όπου και εργάστηκε συνολικά για 2 χρόνια. Επίσης για διάστημα 1 χρόνου σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής Κατερίνης. Το Σεπτέμβριο του 2005 ίδρυσε το εργαστήριο φυσικοθεραπείας στην Κατερίνη στο κέντρο της πόλης Παν. Τσαλδάρη 18 και στις 27 Απριλίου 2017 μεταφέρθηκε στην Υψηλάντου 4, το οποίο λειτουργεί ως σήμερα.


Σε ότι αφορά στη δια βίου εκπαίδευσή της, από το 2002 και έκτοτε, έχει παρακολουθήσει αρκετά εκπαιδευτικά σεμινάρια με κατεύθυνση, κυρίως, την ανακούφιση από τον πόνο. Επιπλέον, έχει λάβει μέρος σε πληθώρα συνεδρίων και ημερίδων στην Ελλάδα. Το 2008 ξεκίνησε να παρακολουθεί σεμινάρια της μεθόδου Mc Kenzie και τέλειωσε την εκπαίδευσή της σε αυτό το 2010.

Mc Kenzie
Είναι μια αναγνωρισμένη μέθοδος αυτό-θεραπείας με την οποία ο ασθενής αφού εκπαιδευτεί σωστά από τον θεραπευτή μπορεί με επαναλαμβανόμενες ασκήσεις να αντιμετωπίσει μια σειρά προβλημάτων στην οσφυϊκή μοίρα (μέση), στον αυχένα και στις αρθρώσεις.